Διαβάστε για την πρόταση

FB TW YT PN
Η

γενική εισαγγελία για την Περιφέρεια της Κολούμπια έκανε μήνυση Marriott για τη χρήση των χρεώσεις θερέτρου (resort fees, επισημαίνοντας την Αναγέννηση Ξενοδοχείο Λας Βέγκας ως ένα παράδειγμα του πώς η εταιρεία φέρεται να εξαπατούν τους πελάτες, αποκρύπτοντας ένα μέρος των ημερήσιων τιμών.Η μήνυση εναντίον Marriott κατατέθηκε την τρίτη, στην Περιφέρεια της Κολούμπια, είναι το ανώτατο Δικαστήριο, μετά από μια έρευνα που διεξήχθη από 50 κρατικούς εισαγγελείς.Η τζέσικα Adair, εκπρόσωπος της Νεβάδα το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα, είπε ότι το γραφείο δεν έχει ακόμη αποφασίσει για το τι βήματα πρέπει να γίνουν μετά την έρευνα.Το γραφείο δεν είναι επί του παρόντος συμμετέχουν σε ένα θέρετρο τέλη αγωγή γνωρίστε ένα στοίχημα πόκερ σταυρόλεξο.

"Ακόμα ψάχνουμε την καταγγελία από το Δ γνωρίστε ένα στοίχημα στο πόκερ σταυρόλεξο. εισαγγελέα και την αξιολόγηση των γεγονότων, προκειμένου να κάνουν την καλύτερη απόφαση για τη Νεβάδα," είπε.Στην αγωγή, το γραφείο της Περιφέρειας της Κολούμπια εισαγγελέα, λέει η υπόθεση για το "straight-προς τα εμπρός τιμή εξαπάτηση." Marriott λέει ότι δεν σχολιάζει σχετικά με εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, αλλά συνεχίζει τις συζητήσεις με άλλους κρατικούς εισαγγελείς.Η αγωγή κατηγορεί Μέριλαντ βασίζεται Marriott χρήση στάγδην τιμολόγηση, μια παράνομη πρακτική, στην οποία οι εταιρείες κρύβουν ένα τμήμα του ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ημερήσια τιμή σε διαφημίσεις, χρησιμοποιώντας όρους όπως "χρεώσεις θερέτρου (resort fees," "προς τέρψιν αμοιβές" ή "προορισμό τέλη." Τέλη θερέτρου είναι υποχρεωτική χρέωση που μια νύχτα επισκέπτης πρέπει να πληρώσει για επιπλέον υπηρεσίες, όπως Wi-Fi, πισίνα και πρόσβαση στο γυμναστήριο, ανεξάρτητα από το αν ο επισκέπτης τα χρησιμοποιεί apakah πόκερ σε απευθείας σύνδεση bisa menghasilkan χρήματα.

"Οι καταναλωτές ψώνια για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, είτε Marriott ιστοσελίδα, ή ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο το site .. apakah iphone ada υποδοχή micro sd. είναι παραπλανήθηκαν πιστεύοντας a Marriott hotel δωμάτιο είναι φθηνότερα από ό, τι είναι στην πραγματικότητα," η μήνυση διαβάζει apakah yang dimaksud dengan πόκερ.
"Marriott είναι ένα κίνητρο να συνεχίζουμε αυτή τη παραπλανητική πρακτική είναι καθαρό κέρδος." Σύμφωνα με την αγωγή, αυτή η πρακτική έχει κερδίσει Marriott εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια κατά την τελευταία δεκαετία, με τουλάχιστον 189 ιδιότητες φόρτιση resort αμοιβές που κυμαίνονται από $9 $95 μια μέρα. Marriott έχει 28 ξενοδοχεία στην Λας Βέγκας Κοιλάδα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.Η αγωγή επιδιώκει μια δικαστική εντολή που απαιτεί Marriott για να διαφημίσουν τα τέλη μπροστά. apakah yang dimaksud dengan τυχερά παιχνίδια.

γνωρίστε ένα στοίχημα πόκερ σταυρόλεξο

TOP