Διαβάστε για την πρόταση

FB TW YT PN
Η

Φιλιππίνων Λούνα Gaming Corporation-ρεκόρ το χρόνο είναι συνεχίζοντας να παραγάγει την ισχυρή τους αριθμούς, αφού η κυβέρνηση οργανισμός ανακοίνωσε έμβασμα αριθμούς από τους πρώτους οκτώ μήνες του έτους.Σύμφωνα με Pagcor, η κυβέρνηση έλαβε Php 9.039 δισ 9 λιοντάρια υποδοχή nas l oynan r. ευρώ σε εμβάσματα από την υπηρεσία, από τον ιανουάριο έως τον αύγουστο του 2012, αριθμός που αντιπροσωπεύει μια σημαντική αύξηση από την Php με 7,47 δισ. ευρώ σε εμβάσματα που έλαβαν κατά την ίδια εποχή πέρυσι.Από Php6.855 δισ 9 υποδοχή μήκος ραγών picatinny.
ευρώ έως το τέλος ιουνίου να Php 8.022 δισ. ευρώ μέσα ιουλίου, Pagcor του αυγούστου έμβασμα Php 1.017 δισεκατομμύρια η κυβέρνηση έχει την έσπρωξε σε όλη τη διαδρομή βόρεια της Php 9 δισ 9 συμπτώματα της παθολογικής ενασχόλησης με τυχερά παιχνίδια. ευρώ με τέσσερις μήνες το χρόνο για να ανταλλακτικά.Λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη εκτίμηση των Φιλιππίνων Υπουργείο Οικονομικών – ο οργανισμός προβλέψει ένα σύνολο Php 11.13 δισεκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν στην υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών το επόμενο έτος – φαίνεται σίγουρα σαν Pagcor είναι σε καλό δρόμο για να χτυπήσει το σήμα αυτό.Τους τελευταίους οκτώ μήνες, το gaming οργανισμός έχει ακόμα να έχουν ένα μηνιαίο έμβασμα των υπό Php 1 δισ., που σηματοδοτεί σταθερή ανάπτυξη σε επιχειρήσεις σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος όταν οι αριθμοί ήταν στα Php 1 δισεκατομμύριο για περισσότερο χρόνο.Με την επερχόμενη εορταστική περίοδο, για να μην αναφέρουμε την αναμενόμενη έναρξη της Ψυχαγωγίας της Πόλης κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013, της υγείας και της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, δεν φαίνεται να είναι τα προβλήματα για Pagcor.Στην πραγματικότητα, Pagcor καρέκλα Cristino Naguiat Τζούνιορ πρόσφατα πήγε ρεκόρ, λέγοντας ότι αναμένει από την κυβέρνηση οργανισμός για να χτυπήσει τα ακαθάριστα έσοδα της Php 43 δισ 9 υποδοχή οριζόντια κορνίζα. ευρώ πριν από τη λήξη του έτους για να πάει με μια πιο τολμηρή διακήρυξη άνετα να χτυπήσει Php 46 δισ τιμή μάρκες texas holdem πόκερ.

ευρώ το επόμενο έτος.Υποστηρίζεται από την ισχυρή αριθμούς όλη τη διάρκεια του έτους, δεν φταίει Pagcor για να είναι σίγουροι για το τι βρίσκεται μπροστά μας.Μετά από όλα, με τα επιτεύγματα που έχουν επιτευχθεί στα οκτώ μήνες του 2012, δεν υπάρχει καμία αφήγηση πόσο ψηλά Pagcor τα έσοδα θα είναι κατά την περίοδο των διακοπών, και το πιο σημαντικό, το άνοιγμα της Πόλης Ψυχαγωγίας κλωτσιές.Λάβετε τα τελευταία νέα τυχερών παιχνιδιών από Calvin Ayre αξία χέρια πόκερ του τέξας holdem.

9 λιοντάρια υποδοχή nas l oynan r

TOP