Διαβάστε για την πρόταση

FB TW YT PN
"

Επέκταση της πρόσβασης σε νομική αθλητικά στοιχήματα θα φέρει χιλιετή το κοινό πίσω αθλητικές εκπομπές και γήπεδα, που είναι ένα τεράστιο όφελος για τον αθλητισμό επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα," Slane δήλωσε τον αύγουστο.Όπως και για τα περισσότερα από $4 δισεκατομμύρια, ο ΑΓΆΣ λέει η διαφήμιση, τα δεδομένα και τις χορηγίες και τα έσοδα που προκύπτουν ως αποτέλεσμα την αυξημένη κατανάλωση τα πρωταθλήματα " μέσα ενημέρωσης και το προϊόν θα είναι υπεύθυνη για τις αυξημένες αποδοχές.Όπως για κάθε πρωτάθλημα, ο ΑΓΆΣ και η Nielsen Αθλητικά λέει το NFL, θα είναι ο μεγαλύτερος νικητής.Παρά Επίτροπος Roger Goodell είμαι ο μόνος big four αφεντικό που παρέμεινε στο ξελάσπωμα το PASPA κατάργηση, το pro football league θα σταθεί για να δείτε έσοδα κέρδος των $2.3 δισ τυχερά παιχνίδια είναι νόμιμη στο συνεχές ρεύμα.

Nielsen Αθλητικά είπε ότι εξέτασε περισσότερους από 1.000 ενήλικες φίλαθλοι να φτάσουν τα συμπεράσματά του.Η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών υποστηρίζει ότι η αύξηση των εσόδων από τα πρωταθλήματα θα ζήσετε περισσότερο από ό, τι κάνει για την υποτιθέμενη ενισχυμένο κόστος σε καλύτερη παρακολούθηση στοιχηματικές αγορές για την προστασία της ακεραιότητας των παιχνιδιών τους.Ακεραιότητα τέλη, ή ένα μικρό ποσοστό του ακαθάριστου λαβή που προορίζονται για τα πρωταθλήματα, έχουν προταθεί, αλλά έχουν αποτύχει να συγκεντρώσει την προσοχή στις πρωτεύουσες των χωρών όπου αθλητικών στοιχημάτων νομιμοποίηση έχει θεωρηθεί.. "Τα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα θα κερδίσουν μια συλλογική $4,2 δισ δίδυμη υποδοχή τοποθετώντας σε ράφι σύστημα 600mm. ευρώ ετησίως από ευρέως διαθέσιμα νομικά αθλητικών στοιχημάτων, αποδεικνύει ότι η συνεργασία με τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών θα πληρώσει μέρισμα για όλους τους αθλητικούς παράγοντες," ΑΓΆ ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ των Δημοσίων Υποθέσεων Σάρα Slane είπε. Με ρυθμιζόμενη εταιρίες στοιχημάτων τώρα όχι μόνο στη Νεβάδα αλλά Delaware, New Jersey, Δυτική Βιρτζίνια, Μισισιπή, και το Νέο Μεξικό, το ενδιαφέρον για την 18 - 34-year-old χιλιετή δημογραφική αναμένεται να κύμα δίδυμη υποδοχή τοποθετώντας σε ράφι κρεμώντας ράγα.
ευρώ, ακολουθούμενο από το ΝΒΑ σε $425 εκατ twin slot να τοποθετήσει σε ράφι ραφιών παπουτσιών. "Νομική αθλητικά στοιχήματα θα δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για το κράτος και τις τοπικές οικονομίες, δημιουργώντας τα φορολογικά έσοδα, θέσεις εργασίας, και της υποστήριξης των μικρών επιχειρήσεων σε όλη τη χώρα." Τον Μάιο, το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών (ΣΚΌΤΟΥΣ), κατάργησε τον Επαγγελματικό και Ερασιτεχνικό Αθλητισμό Protection Act του 1992.

Το NFL, MLB, NBA, NHL και να σταθεί συλλογικά δει τα έσοδα αυξάνονται περισσότερο από 4 δισεκατομμύρια δολάρια χάρη στην απελευθέρωση των αθλητικών στοιχημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.Αυτό είναι σύμφωνα με μια νέα μελέτη από τη Nielsen Σπορ που ανατέθηκε από την American Gaming Association (AGA).Η έρευνα ανέλυσε τις ροές εσόδων που θα ωφεληθούν περισσότερο από την επέκταση των ολοκληρωμένο σπορ τυχερά παιχνίδια εκτός της Νεβάδα. Nielsen Σπορ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η μεγαλύτερη συμμετοχή των οπαδών και τηλεθέαση θα οδηγήσει σε αφθονία νέα χρήματα για τη λεγόμενη "big four" μεγάλες επαγγελματικές αθλητικές ομάδες grosvenor casino σαουθάμπτον μενού των τροφίμων. ευρώ λόγω επέκταση στοιχήματα για τα παιχνίδια. MLB είναι δίπλα σε $952 εκατ.

τυχερά παιχνίδια είναι νόμιμη στο συνεχές ρεύμα

TOP