Διαβάστε για την πρόταση

FB TW YT PN
Τ

ο Μισισιπή Λαχείο πωλήθηκε το πρώτο εισιτήριο νωρίς το πρωί της δευτέρας, φέρνοντας ένα τέλος σε δεκαετίες-μακρά πικρή μάχη μεταξύ οι νομοθέτες από την αναζήτηση για νέες μορφές φορολογικών εσόδων και ισχυρές θρησκευτικές οργανώσεις που αντιτίθενται να επεκταθεί τυχερά παιχνίδια.Το κρατικό νομοθετικό σώμα που σχηματίζεται στο Μισισιπή Lottery Corporation με την 2018 πέρασμα των Γερουσία Μπιλ 2001 – η ' Λις G πώς να αυξήσει τις πιθανότητες να κερδίσει σε κουλοχέρηδες.
Clarke Μισισιπή Λαχείο Νόμος να Δημιουργήσει ένα Κρατικό Λαχείο.Κυβερνήτης Φιλ Μπράιαντ (R) υπέγραψε τη νομοθεσία, τον αύγουστο του 2018 πώς να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για ένα μηχάνημα. Μέλος Δημ. Clarke (D-Περιοχή, 69), 80 ετών που έχει υπηρετήσει στο Τζάκσον κεφαλαίου από το 1985, έχει από καιρό προσπάθησε να φέρει Μισισιπή ένα λαχείο.Αισθάνεται μεγάλη.Τέλος, γίνεται μια πραγματικότητα", Clarke είπε μετά την αγορά το πρώτο λαχείο νωρίς το πρωί της δευτέρας.
"Πηγαίνει ακριβώς να δείξει τι θα συμβεί αν δεν τα παρατήσεις.Μερικές φορές θα πρέπει να προσπαθήσουμε και να προσπαθήσεις ξανά και ξανά", είπε.Τέσσερις γρατσουνιά-από παιχνίδια, πήγε στην πώληση σήμερα στα 1.200 καταστήματα και σημεία λιανικής πώλησης. Mega Millions και Powerball πωλήσεις δεν θα ξεκινήσει μέχρι τον ιανουάριο του 30, το 2020. Μισισιπή νικητές Κλήρωσης έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν ανώνυμοι.Το Μισισιπή Κλήρωση έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο που θα ωφελήσει και τις δύο κρατικές υποδομές και το εκπαιδευτικό σύστημα.Τα πρώτα $80 εκατ πώς να αυξήσετε τις πιθανότητες στην ρουλέτα. ευρώ σε ετήσια καθαρά έσοδα το κράτος λαμβάνει από την κλήρωση θα δοθούν για την Κρατική Highway Ταμείο μέχρι τις 30 ιουνίου 2028.

Κάθε δολάριο πάνω από 80 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο που θα διατεθεί για την Εκπαίδευση Ενίσχυση του Ταμείου.Μετά τον ιούνιο του 30, το 2028, τα πρώτα 80 εκατομμύρια δολάρια θα πάει στο Γενικό Ταμείο, και το υπόλοιπο των εσόδων της εκπαίδευσης εμπιστοσύνη.Κλήρωση εκπρόσωπος Meg Addison αποκάλυψε ότι από τις 7 το πρωί της δευτέρας, το κράτος είχε ήδη κερδίσει $300.000 από γρατσουνιά-από τις πωλήσεις.Το Μισισιπή Λαχείο είναι το σλόγκαν που χρησιμοποιεί το δημοφιλές southernism, "όλοι." "Φύγετε όλοι σας, κερδίζοντας θέτουν έτοιμος!" το λαχείο αρχική σελίδα διαβάζει.Ένα από τα τέσσερα τρέχουσα γρατσουνιά-offs είναι "καλές Γιορτές σε όλους!!!" Μισισιπή γίνεται η 45η πολιτεία να νομιμοποιήσει το λαχείο.Τώρα, μόνο πέντε μη-κλήρωση μέλη παραμένουν: Αλαμπάμα, Αλάσκα, Χαβάη, τη Νεβάδα και τη Γιούτα.Τέσσερα από αυτά τα κράτη έχουν λίγα σε καμία όρεξη να νομιμοποιήσει τα λαχεία.Αλλά με το Μισισιπή πάρει μέρος στη δράση, οι συζητήσεις στη γειτονική Αλαμπάμα για τη θέρμανση.Το Poarch Μπάντα Creek Ινδιάνοι έριξε την πολιτεία της Αλαμπάμα νωρίτερα αυτό το μήνα ένα σχέδιο το οποίο θα χορηγήσει το Native American φυλή αποκλειστικά δικαιώματα για όλες τις μορφές τυχερών παιχνιδιών εκτός από κλήρωση, σε αντάλλαγμα για $1 δισ.ευρώ.Το σχήμα αποτελείται από $725 εκατ all time money list πόκερ σε απευθείας σύνδεση. ευρώ σε άδεια και συμπαγής τέλη, ετήσια φόρους, και ένα one-time $225 εκατ. ευρώ πληρωμή για την αποκλειστικότητα.Η φυλή είναι το σχέδιο ονομάζεται "τη Νίκη για την Αλαμπάμα." Το Poarch Ινδιάνοι δεν είναι αντίθετοι με την κρατική νομιμοποίηση λαχείο, αλλά θέλουν να βεβαιωθείτε ότι το λαγωνικό πίστες αγώνων, δεν επιτρέπεται να ενσωματώσετε βίντεο τερματικά λοταρίας ή υποδοχή-όπως και τα ιστορικά αγωνιστικές μηχανές.Σε δήλωσή του, "η Νίκη για την Αλαμπάμα", είπε από το Μισισιπή λαχείο, "Αλαμπάμα θα μπορούσε να έχει ένα παραδοσιακό λαχείο όπως Μισισιπή.Ένα παραδοσιακό λαχείο και μας δισεκατομμυρίων δολαρίων σχέδιο – απλά σκεφτείτε τι αυτά τα επιπλέον έσοδα που θα μπορούσε να κάνει για την Αλαμπάμα!".

πώς να αυξήσει τις πιθανότητες να κερδίσει σε κουλοχέρηδες

TOP