Διαβάστε για την πρόταση

FB TW YT PN
Η

Amaya Gaming επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση της πώλησης της Cadillac Τζακ, καθώς η εταιρεία εστιάζει περισσότερο στις βασικές δραστηριότητες του PokerStars και του Full Tilt ταιριάζει με το dealer αποδόσεις blackjack. Cadillac Τζακ πουλήθηκε σε ΕΕΑ, συνεργάτης των κονδυλίων που διαχειρίζεται το Apollo Global Management, LLC, για $476 εκατ ταιριάζει με το dealer στοίχημα blackjack. ευρώ.

"Cadillac Τζακ έχει επέκτεινε τις δραστηριότητές της σε μεγάλο βαθμό υπό την Amaya για την ιδιοκτησία των πιστωτικών της διοίκησης και των εργαζομένων", δήλωσε η Amaya είναι Πρόεδρος και ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ σύμβουλος David Baazov. "Έχει ενισχυθεί με τη λειτουργική αποδοτικότητα και τις δραστηριότητές της, τόσο γεωγραφικά, συμπεριλαμβανομένων απόκτηση πολλαπλών U. state εμπορικές άδειες, καθώς και από αγορές, όπως η επέκταση στην Κατηγορία ΙΙΙ και online gaming.Αναμένουμε το συνδυασμό με ΕΕΑ θα επιταχυνθεί η ανάπτυξη της εταιρείας στρατηγική." "Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μπορέσαμε να κρυσταλλώνει σχετικά με την τιμή που έχει δημιουργηθεί μέσα Cadillac Τζακ κατά τα τελευταία δύο-και-α-μισό χρόνια για το όφελος των μετόχων μας", πρόσθεσε ο Baazov.
"Η συναλλαγή αποτελέσματα τόσο ισχυρή απόδοση στην επένδυσή μας και μια σημαντική απομόχλευση γεγονός αυτό μας βάζει στο δρόμο προς την επίτευξη των προηγουμένως καθοδηγείται προσαρμογής της Καθαρής Μόχλευσης Ratio2 4.0 4.5 από το τέλος του έτους.Είναι, επίσης, συνεπής με τη στρατηγική μας για να επικεντρωθεί στην κύρια πλατφόρμα ανάπτυξης, τις βασικές μας B2C επιχειρήσεις" sto πλοία με την καθολική υποδοχή της κονσόλας. Το PokerStars ρόλοι εκτός του ηνωμένου βασιλείου στοιχημάτων προϊόντων Amaya-που ανήκει σε απευθείας σύνδεση τυχερών παιχνιδιών εμπορικό PokerStars εγκαινίασε τη νέα του αθλητικού στοιχήματος προϊόν στην αγορά του ηνωμένου βασιλείου.Η νέα λειτουργία ήταν ανοιχτή στο χρόνο για τους πελάτες να τοποθετήσετε στοιχήματα, το σάββατο το αγγλικό FA Cup final μεταξύ της Άρσεναλ και Άστον Βίλα.Η υπηρεσία είναι προς το παρόν μόνο την αποδοχή στοιχημάτων για ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ, χόκεϊ επί πάγου, ράγκμπι, βόλεϊ και χάντμπολ, αλλά θα επεκταθεί και σε άλλα αθλήματα στο εγγύς μέλλον.Οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία αθλητικό στοίχημα μέσω του PokerStars 7 client στην επιφάνεια εργασίας, καθώς και τόσο το Android και iOS κινητές συσκευές.Ο αερομεταφορέας σημείωσε επίσης ότι οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους ήδη υπάρχοντες PokerStars στοιχεία σύνδεσης για να αποκτήσετε πρόσβαση στο αθλητικό στοίχημα υπηρεσία και ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό το υλικό του blackjack πίνακας. Amaya ανώτερο σχέδιο διαχείρισης cross-sell πρωτοβουλίες στους παίκτες του πόκερ σε καζίνο και αθλητικά στοιχήματα κάθετες, μια στρατηγική για το μέλλον της εταιρείας ανάπτυξης σχεδίων.Λάβετε τα τελευταία νέα τυχερών παιχνιδιών από Calvin Ayre.

ταιριάζει με το dealer αποδόσεις blackjack

TOP