Διαβάστε για την πρόταση

FB TW YT PN
Ψ

ηφιακά παιχνίδια και τεχνολογία παροχής NYX Gaming Group Limited έχει κυκλοφορήσει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2016 δείχνει 213% αύξηση από έτος σε έτος συνολικά έσοδα για $120.51 εκατ.
ευρώ, τα οποία θα αντιπροσωπεύουν μια βελτίωση πάνω από 200% από έτος σε έτος, ενώ προβλέπεται παρόμοια διογκώνεται τα προσαρμοσμένα κέρδη προ τόκων, φόρων, και αποσβέσεων για την περίοδο τριών μηνών σε τόσο υψηλές όσο $12.51 εκατ χρονοθυρίδες στο ημερολόγιο google. "Από τις αρχές του 2017, το νέο μας μοντέλο λειτουργίας έχει παράδοση βελτιωμένη διάρθρωση του κόστους, που σε συνδυασμό με τη στρατηγική μας για την ανάπτυξη, θα έχει ως αποτέλεσμα της αύξησης της λειτουργικής μόχλευσης," διαβάστε τη δήλωση από τον Ντέιβι..

ευρώ και $44.91 εκατ τι κάνει τα μάτια φίδι και να πω σε ζάρια. ευρώ συμφωνία για την αγορά αντίπαλες εταιρεία λογισμικού OpenBet και ανέφερε ότι η εξαγορά αυτή συνέβαλε ετήσια έσοδα περίπου $57.71 εκατ. ευρώ, χάρη σε 50 νέους πελάτες εκτόξευση του δορυφόρου είναι Ανοιχτή Gaming Σύστημα καινοτομίας, συμπεριλαμβανομένων 14 κατά το τέταρτο τρίμηνο.
"Με την ολοκλήρωση της OpenBet τώρα ουσιαστικά ολοκληρωθεί, θα είναι ιδανικά τοποθετημένο ως κορυφαίος πάροχος αθλητικών στοιχημάτων, τυχερών παιχνιδιών, τεχνολογίας και NextGen περιεχόμενο στη ρυθμιζόμενη αγορά τυχερών παιχνιδιών." Κοιτώντας προς το μέλλον, NYX Gaming Group Limited προέβλεψε ότι συνολικά έσοδα για το πρώτο τρίμηνο του 2017 αναμένεται να είναι μεταξύ $41.95 εκατ τι σημαίνει μαλακό 16 πω στο blackjack. ευρώ, το οποίο ήταν πάνω από 305% υψηλότερο σε σύγκριση με το 2015, αν και η καθαρή απώλεια για την δωδεκάμηνη περίοδο διογκωμένων από περίπου 590% από έτος σε έτος σε $42.64 εκατ.ευρώ.Τον απρίλιο είδαμε Τορόντο-που αναφέρονται NYX Gaming Group Limited συμφωνήσουμε για $346 εκατ τι κάνει τα μάτια φίδι και να πληρώσει σε ζάρια. ευρώ.

χρονοθυρίδες στο ημερολόγιο google

TOP