Διαβάστε για την πρόταση

FB TW YT PN
Α

πό 75.000 €στο PokerStars Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης δορυφορική εισιτήρια να απονεμηθεί τις επόμενες τρεις κυριακές ONCHAN, Isle of Man – 15 ιουνίου, 2017 – το PokerStars, ένα Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA) εμπορικό σήμα, είναι να μειωθεί κατά το ήμισυ το buy-in για αυτή την εβδομάδα είναι την κυριακή Εκατ. από $215 $107.50 διατηρώντας το $1 Εκατομμύριο εγγύηση, οπότε το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο online τουρνουά πόκερ θα αποτελέσει εξαιρετικό κτύπημα για το buck σας αυτή την κυριακή, 18 ιουνίου δωρεάν online σχεδιασμού πόκερ εργαλεία.

Limited edition $2.50 Spin & Go τουρνουά που τρέχουν από τώρα και μέχρι την κυριακή θα είναι, επίσης, απονομή εισιτήρια για αυτό το σαββατοκύριακο είναι μισή τιμή Sunday Million.Το Sunday Million είναι, επίσης, ανοίγοντας το Δρόμο για την Βαρκελώνη με το χρυσό με 25.000 ευρώ εισιτήριο μειώνεται κατά τη διάρκεια κάθε κυριακή Εκατ δωρεάν online poker app με τους φίλους σας. ευρώ από τώρα μέχρι τις 2 ιουλίου, η οποία θα λάβει χώρα 50 λεπτά μετά την έναρξη του τουρνουά.Οι παίκτες πρέπει να εγγραφούν νωρίς για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε έξω.Το εισιτήριο πέσει τυχαία θα ανταμείβουν τους παίκτες που συμμετέχουν στο Sunday Million με €215 €10 PokerStars Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης δορυφορική εισιτήρια.Οι παίκτες που θα φτάσουν στο τελικό τραπέζι κάθε κυριακή Εκατ το best poker sites. ευρώ τον ιούνιο, επίσης, θα είναι προικισμένος €215 δορυφορική εισιτήριο. "Αν σας αρέσει να παίζουν χαρτιά, το PokerStars είναι το μοναδικό μέρος για να είναι και κυριακή, με τα πιο συναρπαστικά τουρνουά και τις μεγαλύτερες εγγυήσεις.Μείωση κατά το ήμισυ το buy-in του Sunday Million απλά διπλασιάζει την διασκέδαση!", δήλωσε ο Μάικ Τζόουνς, Πόκερ, Operations Manager στο PokerStars.
"Οι παίκτες του πόκερ αγάπη αξία και την μισή τιμή Sunday Million προσφέρει: έχει τα ίδια $1 εκατομμύριο εγγύηση, συν 25.000 ευρώ αξίας του PokerStars Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης δορυφορική εισιτήρια που έπεσε τυχαία στην παίκτες που κάθονται στο 50 λεπτά." Οι παίκτες μπορούν να εγγραφούν για την επόμενη Sunday Million του PokerStars mobile ή desktop υπολογιστές-πελάτες.Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε: [email protected] Σχετικά με το PokerStars, το PokerStars λειτουργεί το πιο δημοφιλές σε απευθείας σύνδεση περιοχές πόκερ, το οποίο εξυπηρετεί την παγκόσμια κοινότητα του πόκερ.Δεδομένου ότι ξεκίνησε το 2001, το PokerStars έχει γίνει η πρώτη επιλογή των παικτών σε όλο τον κόσμο, με περισσότερα καθημερινά τουρνουά από οπουδήποτε αλλού και με το καλύτερο σε απευθείας σύνδεση ασφάλεια.Περισσότερα από 165 δισ. ευρώ τα χέρια έχουν μοιραστεί στο PokerStars, το οποίο είναι περισσότερο από ό, τι οποιοδήποτε άλλο site.Το PokerStars είναι η ναυαρχίδα της μάρκας της Rational Group, η οποία τελικά ανήκει η Amaya Inc το skate τιμή στο μαρόκο. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA) και κατέχει το gaming και που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις και τα εμπορικά σήματα, συμπεριλαμβανομένου του PokerStars, το PokerStars Καζίνο, BetStars, Full Tilt, StarsDraft, και το PokerStars Πρωτάθλημα και το PokerStars Φεστιβάλ live πόκερ περιοδεία μάρκες (που ενσωματώνουν το European Poker Tour, το PokerStars Caribbean Adventure, το Latin American Poker Tour και το Asia Pacific Poker Tour).Το PokerStars είναι η πιο άδεια τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση εμπορικών σημάτων, που κατέχουν άδειες ή σχετικές άδειες λειτουργίας σε 17 jurisdictions το patin ρουλέτα σόγιας luna. PokerStars.com και το PokerStars.εε λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο βάσει αδειών χρήσης από τη Νήσο του Μαν και της Μάλτας κυβερνήσεις, αντίστοιχα.Παίξτε Υπεύθυνα!Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το υπεύθυνο παιχνίδι, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο https://www.pokerstars.com/about/responsible-gaming/ Λάβετε τα τελευταία νέα τυχερών παιχνιδιών από Calvin Ayre.

δωρεάν online σχεδιασμού πόκερ εργαλεία

TOP